KLASİST HAKKINDA

hayatın içinden en farklı fikirler ve en özgün ürünleri sunan bir marka olarak ortaya çıkan başlangıç zamanlarında ürün ana grubu erkek giyim üzerine 2015 yılında faaliyete başlamıştır. Faaliyete başladığı günden bu yana müşteri memnuniyeti ilkesi çerçevesinde tüm topluma en kaliteliyi sunma hedefi ile çalışmalarını ve potansiyelini günden güne geliştirmiş hizmet ağını genişletmiştir.

Giyim ana ürün grubu ile faaliyetine başlayan Klasist 2020 yılında ürün pazarını genişleterek Elektronik Teknoloji ürünleri alanında faaliyete başlamış olup teknoloji pazarında ilkesel hedeflere doğru çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Günlük hayatta tarzını iyi ve farklı yansıtmak isteyen bir o kadar da sağlıklı ürün olmasını düşünen bir kitleye hitap ediyoruz.

Tecrübeli ve işinde profesyonel çalışanlarıyla müşteri memnuniyeti odaklı en iyi hizmet ve en iyi kalitede ürünler sunuyoruz. Siz değerli müşterilerine en eşsiz ürünleri ulaştırmak ve sunmak için aralıksız hizmet veriyoruz.
Üretimin bütün aşamalarında yeniliği, gelişimi ve son teknolojiyi kullanır. Ürünlerde detaylı olarak tüm aşamalar için testler yapar.
Güvenle kullan ilkesi ile insan sağlığı için en güvenilir ürünleri satışa sunar.

Klasist güven ve memnuniyet hedefiyle şimdi bütün Türkiye’de